07739 988355

©2017 by Megan Ace Interiors. Proudly created with Wix.com

THE BRIEF: KNOCK THROUGH AND EXTEND

BEFORE

A rather dated looking space, which proved not ideal for this particular family with young children. A sectioned off living room was taking up vital kitchen space, so after consultation, we agreed it would be much more suitable for two of the internal walls to come down. Gulp!

DURING

A part of any project which fills me with excitement. It's the first time the client(s) and I really get to gauge what the space will eventually look like and what it will offer.

OPEN WORKSPACE

This really was a collaborative project, which has resulted in such a delightful space. 

A chalk board, a children's library and a tasteful toy corner, partnered with a dining area, book shelves and even an area dedicated to yoga practise has resulted in a space to make the whole family happy. 

 

AFTER

AFTER

AFTER